Symphonie - Eelde

De vacatures voor vrijwilligers die op dit moment vacant zijn binnen Symphonie vindt u in het submenu links op de pagina.

 • Vrijwilliger om samen te wandelen

  De vrijwilliger voor samen te wandelen haalt de cliënt op van het appartement om buiten een wandeling te maken. Naast het genieten van de wandeling is het persoonlijk contact tussen de cliënt en de vrijwilliger erg waardevol. De vrijwilliger brengt de cliënt na de wandeling weer terug naar het appartement.

  lees meer
 • Vrijwilliger tekenen en schilderen

  De Vrijwilliger Tekenen en Schilderen support en ondersteunt tijdens deze creatieve activiteit. Het spreekt voor zich dat de vrijwilliger zelf goed kan tekenen en/of schilderen en daarbij ook deelnemers kan inspireren en enthousiasmeren. De activiteit kan zowel in groeps- als individueel verband plaatsvinden.
  De vrijwilliger draagt mede zorg voor het ophalen en nadien naar huis brengen van de cliënt.

  lees meer
 • Vrijwilliger live muziek

  Bespeel je een instrument en wil je met regelmaat live muziek komen verzorgen voor een kleinschalige groep cliënten, dan past deze functie wellicht bij je. Wij zoeken vrijwilligers die bijvoorbeeld accordeon, piano/ keyboard of mondharmonica spelen waarbij meegezongen kan worden met bekende liedjes of geluisterd naar mooie klanken. Ook zien we graag de (jaarlijkse) thema’s in het repertoire verwerkt en dat cliënten verzoeken kunnen doen.

  lees meer
 • Vrijwilliger kunstzinnige activiteit

  De vrijwilliger Kunstzinnige activiteit ondersteunt bij het uitvoeren van de activiteit die geïnspireerd is op kunst en cultuur.
  De vrijwilliger heeft oog en gevoel voor het persoonlijke contact met de cliënt en draagt mede zorg voor het ophalen en nadien naar huis brengen van de cliënt.

  lees meer
 • Vrijwilliger klassieke muziek

  De vrijwilliger klassieke muziek kan zelf muziek maken of kan er bevlogen over vertellen voor een groep cliënten of individu. De vrijwilliger draagt mede zorg voor het ophalen en nadien naar huis brengen van de cliënten en heeft gevoel voor persoonlijk, open en rustig contact met de cliënten.

  lees meer
6 artikelen << < 1 van 2 > >>