Symphonie - Eelde

De vacatures voor vrijwilligers die op dit moment vacant zijn binnen Symphonie vindt u in het submenu links op de pagina.

 • Vrijwilliger om samen te wandelen

  De vrijwilliger voor samen te wandelen haalt de cliënt op van het appartement om buiten een wandeling te maken. Naast het genieten van de wandeling is het persoonlijk contact tussen de cliënt en de vrijwilliger erg waardevol. De vrijwilliger brengt de cliënt na de wandeling weer terug naar het appartement.

  lees meer
 • Vrijwilliger klassieke muziek

  De vrijwilliger klassieke muziek kan zelf muziek maken of kan er bevlogen over vertellen voor een groep cliënten of individu. De vrijwilliger draagt mede zorg voor het ophalen en nadien naar huis brengen van de cliënten en heeft gevoel voor persoonlijk, open en rustig contact met de cliënten.

  lees meer
 • Vrijwilliger huiskamer

  De vrijwilliger huiskamer ontvangt de cliënten die gebruik maken van de huiskamer en biedt een veilig en warm verblijf door een gastvrije houding. De vrijwilliger ondersteunt de cliënten bij de dagelijkse activiteiten zoals het gezamenlijk koffie drinken, samen tafel dekken en kleinschalige of individuele activiteiten. Inlevingsvermogen en oog hebben voor zowel de individu als voor de groep zijn kwaliteiten die goed van pas komen bij deze vrijwilligersfunctie.

  lees meer
3 artikelen