Spectrum - Beilen

De vacatures voor vrijwilligers die op dit moment vacant zijn binnen Spectrum vindt u in het submenu links op de pagina.

 • Vrijwilliger spelmiddag

  Een moment om een spel te doen, andere mensen te ontmoeten en dat onder het genot van een kopje koffie of thee, dat is waar cliënten van genieten bij deze activiteit. De vrijwilliger spel heeft zowel oog voor het individu als voor de groep en biedt ondersteuning aan de cliënt waar dat nodig is. Daarnaast draagt de vrijwilliger zorg voor het klaarzetten van de ruimte en het ophalen en thuisbrengen van de cliënten.

  lees meer
 • Vrijwilliger om samen te wandelen

  De vrijwilliger voor samen te wandelen haalt de cliënt op van het appartement om buiten een wandeling te maken. Naast het genieten van de wandeling is het persoonlijk contact tussen de cliënt en de vrijwilliger erg waardevol. De vrijwilliger brengt de cliënt na de wandeling weer terug naar het appartement.

  lees meer
 • Vrijwilliger 'Salonmiddag'

  Of je nu jong of oud(er) bent, iedereen vindt het heerlijk om zo nu en dan eens lekker in de watten te worden gelegd. Wij organiseren met regelmaat een beauty-middag: ’de Salonmiddag’. Cliënten worden gedurende deze middag heerlijk verwend door een team vrijwilligers. Er wordt door dit team alle tijd genomen voor een beauty-behandeling. De vrijwilligers waar we naar op zoek zijn vinden het leuk om een manicure, een handmassage te geven of om de haren netjes te kappen.

  lees meer
 • Vrijwilliger piccolodienst

  Een piccolo is een vrijwilliger die cliënten, al dan niet gebruik makend van een rolstoel, van het appartement naar het restaurant begeleidt, en weer thuis brengt. Het uitvoeren van deze taak vindt plaats op aanwijzing van de gastvrouw/ -heer van het restaurant.
  Na het ophalen van de cliënten, kun je gebruik maken van een kopje soep dat je wordt aangeboden, alvorens je de cliënten weer thuisbrengt.

  lees meer
 • Vrijwilliger live muziek

  Bespeel je een instrument en wil je met regelmaat live muziek komen verzorgen voor een kleinschalige groep cliënten, dan past deze functie wellicht bij je. Wij zoeken vrijwilligers die bijvoorbeeld accordeon, piano/ keyboard of mondharmonica spelen waarbij meegezongen kan worden met bekende liedjes of geluisterd naar mooie klanken. Ook zien we graag de (jaarlijkse) thema’s in het repertoire verwerkt en dat cliënten verzoeken kunnen doen.

  lees meer
13 artikelen << < 1 van 3 > >>