Mozaiek - Zuidlaren

De vacatures voor vrijwilligers die op dit moment vacant zijn binnen Mozaiek vindt u in het submenu links op de pagina.

 • Vrijwilliger om samen te wandelen

  De vrijwilliger voor samen wandelen haalt de cliënt op van het appartement om buiten een wandeling te maken. Naast het genieten van de wandeling is het persoonlijk contact tussen de cliënt en de vrijwilliger erg waardevol. De vrijwilliger brengt de cliënt na de wandeling weer terug naar het appartement.

  lees meer
 • Vrijwilliger koffieschenken

  De vrijwilliger koffieschenken heeft een gastvrije houding en weet dit gevoel over te brengen naar de cliënten die de koffieochtend in het restaurant bezoeken. De vrijwilliger haalt eventueel cliënt(en) op van het appartement en brengt ze nadien weer thuis. Tijdens het ‘Maandagochtend Praatje’ biedt de vrijwilliger ondersteuning bij het koffieschenken.

  lees meer
 • Vrijwilliger koersbal

  De vrijwilliger koersbal organiseert en begeleidt het koersbal spel voor de cliënten. De vrijwilliger heeft natuurlijk affiniteit met het spel, maar cliënten genieten erg van de gezelligheid tijdens deze activiteit en het kopje koffie/ thee wat er gedronken wordt. De vrijwilliger heeft hierin een faciliterende rol. We zoeken daarom een vrijwilliger met een warme, persoonlijke benadering.
  De cliënten die hulp nodig hebben bij het ophalen en thuisbrengen worden door de vrijwilliger ondersteunt.

  lees meer
 • Vrijwilliger individueel bezoek

  De vrijwilliger voor individueel bezoek brengt een bezoek aan de cliënt op het appartement. De invulling van een bezoek is afhankelijk van de behoefte van de client, veelal is dat een luisterend oor en een waardevol gesprek, ook kun je denken aan het voorlezen van de krant, luisteren naar muziek of het spelen van een spel. De vrijwilliger beschikt over inlevingsvermogen om zo aan te sluiten bij de persoonlijke interesse en de beleving van de cliënt.

  lees meer
 • Vrijwilliger handwerken

  De vrijwilliger Handwerken heeft natuurlijk affiniteit met handwerken, daarnaast is er veel aandacht voor het persoonlijk contact met de cliënt. De vrijwilliger ondersteunt de cliënt waar nodig bij het handwerken en heeft oog voor zowel de individuele deelnemer als voor de groep.
  De vrijwilliger draagt zorg voor het ophalen en het nadien weer thuisbrengen van de cliënt die hierbij ondersteuning nodig hebben.

  lees meer
8 artikelen << < 1 van 2 > >>