De Wenning - Rolde

De vacatures voor vrijwilligers die op dit moment vacant zijn binnen De Wenning vindt u in het submenu links op de pagina.

 • Vrijwilliger voor individueel bezoek cliënt

  De vrijwilliger voor individueel bezoek brengt een bezoek aan de cliënt op het appartement. De invulling van een bezoek is afhankelijk van de behoefte van de client, veelal is dat een luisterend oor en een waardevol gesprek, ook kun je denken aan het voorlezen van de krant, luisteren naar muziek of het spelen van een spel. De vrijwilliger beschikt over inlevingsvermogen om zo aan te sluiten bij de persoonlijke interesse en de beleving van de cliënt.

  lees meer
 • Vrijwilliger spel

  Een moment om een spel te doen, andere mensen te ontmoeten en dat onder het genot van een kopje koffie of thee, dat is waar cliënten van genieten bij deze activiteit. De vrijwilliger spel heeft zowel oog voor het individu als voor de groep en biedt ondersteuning aan de cliënt waar dat nodig is. Daarnaast draagt de vrijwilliger zorg voor het klaarzetten van de ruimte en het ophalen en thuisbrengen van de cliënten. 

  lees meer
 • Vrijwilliger om samen te wandelen

  De vrijwilliger voor samen te wandelen haalt de cliënt op van het appartement om buiten een wandeling te maken. Naast het genieten van de wandeling is het persoonlijk contact tussen de client en de vrijwilliger erg waardevol. De vrijwilliger brengt de cliënt na de wandeling weer terug naar het appartement. 

  lees meer
3 artikelen