De Noorderkroon - Roden

De vacatures voor vrijwilligers die op dit moment vacant zijn binnen De Noorderkroon vindt u in het submenu links op de pagina.

 • Vrijwilliger om samen te wandelen

  De vrijwilliger voor samen wandelen haalt de cliënt op van het appartement om buiten een wandeling te maken. Naast het genieten van de wandeling is het persoonlijk contact tussen de cliënt en de vrijwilliger erg waardevol. De vrijwilliger brengt de cliënt na de wandeling weer terug naar het appartement.

  lees meer
 • Vrijwilliger spel

  Een moment om een spel te doen, andere mensen te ontmoeten en dat onder het genot van een kopje koffie of thee, dat is waar cliënten van genieten bij deze activiteit. De vrijwilliger spel heeft zowel oog voor het individu als voor de groep en biedt ondersteuning aan de cliënt waar dat nodig is. Daarnaast draagt de vrijwilliger zorg voor het klaarzetten van de ruimte en het ophalen en thuisbrengen van de cliënten.

  lees meer
 • Vrijwilliger kunstzinnige activiteit

  De vrijwilliger Kunstzinnige activiteit ondersteunt bij het uitvoeren van de activiteit die geïnspireerd is op kunst en cultuur.
  De vrijwilliger heeft oog en gevoel voor het persoonlijke contact met de cliënt en draagt mede zorg voor het ophalen en nadien naar huis brengen van de cliënt.

  lees meer
 • Vrijwilliger klassieke muziek

  De vrijwilliger klassieke muziek kan zelf muziek maken of kan er bevlogen over vertellen voor een groep cliënten of individu. De vrijwilliger draagt mede zorg voor het ophalen en nadien naar huis brengen van de cliënten en heeft gevoel voor persoonlijk, open en rustig contact met de cliënten.

  lees meer
 • Vrijwilliger handwerken

  De vrijwilliger Handwerken heeft natuurlijk affiniteit met handwerken, daarnaast is er veel aandacht voor het persoonlijk contact met de cliënt. De vrijwilliger ondersteunt de cliënt waar nodig bij het handwerken en heeft oog voor zowel de individuele deelnemer als voor de groep. De vrijwilliger draagt zorg voor het ophalen en het nadien weer thuisbrengen van de cliënt die hierbij ondersteuning nodig hebben.

  lees meer
6 artikelen << < 1 van 2 > >>