Opleidingen en stages

Opleidingen

BOL
Het is positief dat nog steeds veel mensen zijn geïnteresseerd in een baan in de zorg. Door de toenemende vergrijzing zijn nieuwe collega's van harte welkom. Als je nog geen geschikte opleiding voor een functie in de zorg hebt afgerond, dan is er binnen Zorggroep Drenthe de mogelijkheid om stage te lopen via een Beroeps Opleidende Leerweg (BOL): stage en leren.

BBL
Geïnteresseerd in een BBL-opleiding tot verzorgende IG? Wij starten regelmatig met een nieuw traject, zodra de datum voor de start van een nieuw traject bekend is zullen we een vacature plaatsen op onze website. Hierop kan je dan solliciteren, wil jij als eerste informatie hierover ontvangen? Schrijf je dan in voor onze vacature-emaildienst.

Voor medewerkers binnen Zorggroep Drenthe zijn er ook verschillende mogelijkheden voor verdere ontwikkeling. Door bijvoorbeeld het volgen van trainingen en scholingen blijven onze medewerkers op de hoogte van ontwikkelingen in de verschillende vakgebieden. Voor medewerkers van Zorggroep Drenthe is het ook mogelijk een (vervolg)opleiding te volgen.

Stages

Zorggroep Drenthe biedt studenten tevens de mogelijkheid om binnen de organisatie ervaring op te doen. We bieden daarom stageplaatsen aan voor verschillende opleidingen, van zorgstages tot kok -, secretariële -, facilitaire -, ICT gerichte stages en dergelijke.
Als stagiaire bij Zorggroep Drenthe word je begeleid door een Praktijkopleider. Ook maatschappelijke stages zijn mogelijk.

Zorggroep Drenthe is een erkend leerbedrijf en en werkt samen met de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

Meer informatie

Wil je meer informatie over stages bij Zorggroep Drenthe, neem dan contact op met één van de locaties, de thuiszorg of het opleidingscentrum via T. 0592-331232 of gebruik het contactformulier.