Ontdekdezorg Week 2021

De Ontdekdezorg Week 2021 vindt plaats van maandag 22 t/m zaterdag 27 maart. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het eraan toegaat op de werkvloer. Ook Zorggroep Drenthe neemt deel en opent haar virtuele deuren. Hieronder vind je het volledige programma.

Zo kun je meekijken in de wijkverpleging, kennismaken met (toekomstige) collega’s en aanschuiven bij verschillende Q&A’s, waaronder die over de BBL-opleiding tot Verzorgende IG.

Maar er is meer! Ook laten we je graag kennismaken met onze organisatie, kun je leuke prijzen winnen tijdens de zorgbingo en je aanmelden voor een speeddate met één van onze medewerkers. En bij diegene die een afspraak maakt voor de speeddate wordt een kleine paaslekkernij bezorgd.

Bekijk hieronder het volledige programma. De video's worden op deze website, Facebook, Instagram en LinkedIn geplaatst.

Maandag 22 maart


Welkom bij de Ontdekdezorg Week (bekijk video)

Welkom bij de Ontdekdezorg Week 2021! Lex Smetsers, Raad van Bestuur, trapt de Ontdekdezorg Week vanuit Zorggroep Drenthe af en vertelt jou waarom wij hieraan meedoen en op welke manier we graag met jou kennismaken!

Dit is Zorggroep Drenthe (bekijk video)
Ben jij nieuwsgierig naar Zorggroep Drenthe en wil je graag kennismaken met onze organisatie, locaties en medewerkers? Op maandag geven onze medewerkers jou graag een exclusief kijkje in de keuken. Dit is Zorggroep Drenthe!

Dinsdag 23 maart


Maak kennis met de wijkverpleging (bekijk video)

Dinsdag 23 en woensdag 24 maart staan bij Zorggroep Drenthe in het teken van de wijkverpleging. Onze medewerkers Mireille (wijkverpleegkundige) en Maaike (verpleegkundige) nemen je graag mee in hun werkzaamheden. Heb je naar aanleiding van dit filmpje nog vragen? Meld je dan aan voor onze Q&A met Fannie en Gerda op dinsdagavond 23 maart om 19:00 uur.

Diepte-interview met een medewerker van de wijkverpleging (bekijk video)
Graag laten we jou écht kennismaken met de wijkverpleging d.m.v. een diepte-interview met een van onze medewerkers. Op deze manier kom je alles te weten over onze wijkverpleging.

Live Q&A met Fannie Hagendoorn en Gerda Renkema van de wijkverpleging (19:00 – 20:00 uur)
Tijdens de Q&A Met Fannie en Gerda kun jij terecht met al je vragen over de wijkverpleging. Fannie werkt als Teamcoördinator wijkverpleging en Gerda werkt als Verzorgende IG bij de wijkverpleging in Roden. Beide dames staan je dinsdag 23 maart van 19:00 – 20:00 uur graag te woord tijdens de live Q&A. Aanmelden kan per e-mail via ontdekdezorgweek@zorggroepdrenthe.nl. Vermeld hierbij je naam en telefoonnummer. Voorafgaand aan de Q&A ontvang je van ons een link met meer informatie.

Woensdag 24 maart


Zeven redenen om voor de wijkverpleging te kiezen (bekijk video)
Wij presenteren jou graag zeven redenen waarom je voor de wijkverpleging moet kiezen. De wijkverpleging is leuk, afwisselend en geeft je veel vrijheid. Maar er zijn nog meer redenen waarom de wijkverpleging de ideale keuze is. Waarom? Dat zie je in onze video van woensdag!

Wijkposten (bekijk foto op Facebook)
Bij Zorggroep Drenthe werken de medewerkers van de wijkverpleging vanuit wijkposten. Hier starten ze hun dienst en sluiten ze ook weer af. Omdat je in de wijkverpleging toch vaak alleen werkt, is het prettig om je collega’s voor en na je shift nog even te zien. Zo blijf je op de hoogte en draagt het bij aan het teamgevoel. Wij laten je graag zien hoe onze wijkposten eruitzien.

Donderdag 25 maart


Live Q&A met opleidingscentrum BBL (10:30 – 11:30 uur)

Op donderdag 25 maart van 10:30 – 11:30 uur staat de Q&A met de BBL-opleiding Verzorgende IG op het programma. Norina Calkhoven (adviseur leren en ontwikkelen) van het opleidingscentrum Zorggroep Drenthe beantwoordt samen met een praktijkexpert al jouw vragen.

Wil jij meer weten over de BBL-opleiding Verzorgende IG? Meld je dan snel aan per e-mail via ontdekdezorgweek@zorggroepdrenthe.nl. Vermeld hierbij je naam en telefoonnummer. Voorafgaand aan de Q&A ontvang je van ons een link met meer informatie.

Vrijdag 26 maart


Speeddates (13:00 – 15:00 uur)

Ben jij je aan het oriënteren op de arbeidsmarkt of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Binnen Zorggroep Drenthe zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s voor verschillende functies. Ben jij enthousiast en klaar voor een toffe baan in de zorg? Plan dan een speeddate en maak kennis met ons op vrijdag 26 maart.

Op basis van jouw voorkeur gaan we telefonisch of via beeldbellen met elkaar in gesprek. Je ontvangt van ons een paaslekkernij, zodat je hier tijdens onze speeddate thuis van kunt genieten. Wij werken op afspraak zodat we voor iedereen voldoende tijd hebben. Heb je interesse? Meld je dan aan via ontdekdezorgweek@zorggroepdrenthe.nl. Vergeet hierbij niet je adresgegevens te vermelden, zodat we de lekkernij kunnen bezorgen. De gesprekken vinden plaats tussen 13:00 – 15:00 uur.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op ter bevestiging van je afspraak. We hopen op een speeddate met jou op vrijdag 26 maart! Past 26 maart jou niet? Geen probleem, dan plannen we een ander moment.

Ben je geïnteresseerd in een andere functie bij Zorggroep Drenthe? Kijk ook eens bij onze andere vacatures op www.zorggroepdrenthe.nl/werken-bij/vacatures

Let op: meld je uiterlijk donderdag 25 maart om 12:00 uur aan voor je speeddate zodat wij de paaslekkernij bij jou langs kunnen brengen.

Zorgbingo (15:30 uur)
We sluiten de Ontdekdezorg Week af met een leuke bingo waarbij je mooie prijzen kunt winnen. Zo maak je kans op leuke prijzen waaronder een Pathé filmpakket voor thuis én maak je kennis met onze organisatie.

Wil je meedoen? Leuk! Deelname is GRATIS! Meld je voor vrijdag 26 maart 12:00 uur aan via ontdekdezorgweek@zorggroepdrenthe.nl en je ontvangt per e-mail van ons de bingokaart. Vermeld in je e-mail je naam en telefoonnummer zodat we contact met je kunnen opnemen als je wint.