Informatie sollicitatieprocedure

Wil jij aan de slag bij Zorggroep Drenthe en hebben wij een interessante vacature voor jou?

Je kunt solliciteren door de betreffende vacature te kiezen en vervolgens onderaan de vacature op ‘solliciteren’ te klikken. Je krijgt vervolgens de mogelijkheid om het sollicitatieformulier in te vullen en een sollicitatiebrief en een CV toe te voegen. In de sollicitatiebrief kan je het volgende aangeven:

  • Waarom kies je voor Zorggroep Drenthe?
  • Leg uit waarom jij denkt dat je de geschikte kandidaat voor deze functie bent.
  • Wat spreekt je aan in de openstaande vacature?

Hoe verloopt de procedure?

Je sollicitatie wordt in behandeling genomen door de afdeling Human Resource Management (HRM). De afdeling HRM beoordeelt of jij daadwerkelijk meegenomen kunt worden in de sollicitatieprocedure. Mocht jouw sollicitatie meegenomen kunnen worden in de sollicitatieprocedure dan ontvang je van ons een ontvangstbevestiging. Mocht je niet in aanmerking komen voor de betreffende functie dan zullen wij jou hierover ook informeren.

Na afloop van de sollicitatietermijn maakt de sollicitatiecommissie van de betreffende vacature de keuze welke sollicitanten worden uitgenodigd voor een gesprek. Je ontvangt dan zo snel mogelijk bericht of je wel of niet wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Wilt u een open sollicitatie versturen?

Bij Zorggroep Drenthe zijn we altijd op zoek naar talentvolle nieuwe medewerkers. Hebben wij momenteel geen interessante vacature op onze website, dan kan je een open sollicitatie versturen. Je kunt hier het sollicitatieformulier invullen. HRM neemt jouw open sollicitatie in behandeling. Jouw sollicitatie kan vervolgens eventueel meegenomen worden in een (nieuwe) openstaande vacature of bewaard worden in de portefeuille.

Meer informatie over solliciteren?

Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure, dan kan je contact opnemen met de afdeling HRM op telefoonnummer 0592-331232. Als je meer wilt weten over een openstaande vacature, neem dan contact op met de genoemde contactpersonen bij de betreffende vacature.