Blogs en vlogs

Op deze pagina kun je onze medewerkers volgen. Regelmatig plaatsen we hier een nieuwe blog of vlog over het werken bij Zorggroep Drenthe.

 • Werken tijdens de kerstdagen in De Vijverhof

  Onze collega Gerri van de verpleegafdeling in De Vijverhof over een van haar diensten tijdens de kerstdagen: Ik mocht de kerstdagen werken en samen met de collega’s verzorgden wij een kerstlunch die een speciaal tintje kreeg.

  lees meer
 • Broeders in de zorg

  Onze collega Hilda uit Mozaiek deelt weer een van haar belevenissen tijdens haar werk in Mozaiek. We laten je graag meelezen:

  lees meer
 • Zomaar een dag in Mozaiek

  We nemen je graag even mee tijdens een van de werkdagen van onze collega Hilda Kremer in Mozaiek. Samen voor een moooie dag!

  lees meer
 • Vlog 12 - Zorggroep Drenthe in coronatijd

  Heel Nederland is in de ban van corona, iedereen merkt er iets van in zijn of haar dagelijkse leven. Voor de één zijn die veranderingen groter dan voor de ander. Ook bij Zorggroep Drenthe gaat er het anders aan toe dan ‘normaal’.

  lees meer
 • Vlog 11 - Roelien en Jenny in Mozaiek tijdens Corona-perikelen

  Deze bijzondere tijd met alle Corona-perikelen brengt ook mooie dingen met zich mee. Roelien en Jenny maakten een vlog met mevrouw Hamming en twee bewoners in een van de huiskamers van Mozaiek.

  lees meer
24 posts << < 1 van 5 > >>