Blogs en vlogs

In het kader van de campagne 'Werken in de ouderenzorg. Dat zit in je' kun je onze medewerkers op deze pagina volgen. Regelmatig plaatsen we hier een nieuwe blog of vlog over het werken bij Zorggroep Drenthe.

 • Een terugblik op het eerste half jaar van 2019

  Altijd in beweging! Dat is Zorggroep Drenthe.
  In deze video blikken wij terug op de eerste helft van 2019.

  lees meer
 • Blog Gerri Bos - Bedrijfsbezoek bij De Vijverhof

  Dinsdag 16 April jl. zijn een aantal leerlingen van Terra Assen op bedrijfsbezoek bij De Vijverhof geweest. De leerlingen willen later iets in de zorg doen en het leek hen leuk een dagje mee te lopen bij De Vijverhof om meer te weten te komen over de werkzaamheden. Gerri Bos, verzorgende IG binnen De Vijverhof, ontving de leerlingen. Hieronder lees je hoe zij de meeloop dag hebben ervaren.

  lees meer
 • Vlog 10 - Jenny & Linda geven een kijkje achter de schermen

  Jenny & Linda stonden samen met collega's en cliƫnten model voor Zorggroep Drenthe. De fotografie gaat gebruikt worden door de Marketing & Communicatieafdeling en zal terug te vinden zijn op onze website en in brochure en flyer materiaal. Jenny & Linda geven een kijkje achter de schermen van deze fotoshoot.

  lees meer
 • Vlog 9 - Jenny & Linda introduceren de robotdieren

  Zorggroep Drenthe heeft voor meerdere locaties robotkatten en -honden aangeschaft. Onze vloggers Jenny Zoelman & Linda van der Hoek introduceren de robotdieren bij twee bewoners van Mozaiek en gaan met hun in gesprek. Kijk naar de prachtige interactie die ontstaat tussen onze bewoners en de dieren!

  lees meer
 • Blog Gerri Bos - Week van Zorg en Welzijn 2019

  Al eerder schreef ik een blog over een presentatie voor leerkrachten van het Terra, de school naast De Vijverhof waar wij met regelmaat ook stagiaires van mogen verwelkomen. Nu kreeg ik de vraag of ik wil schrijven over de invulling van de Week van Zorg en Welzijn voor De Vijverhof. Dat was wel even een dingetje. Een paar keer alles gewist en opnieuw begonnen.

  lees meer
20 posts << < 1 van 4 > >>