Blogs en vlogs

In het kader van de campagne 'Werken in de ouderenzorg. Dat zit in je' kun je onze medewerkers op deze pagina volgen. Regelmatig plaatsen we hier een nieuwe blog of vlog over het werken bij Zorggroep Drenthe.

 • Vlog 12 - Zorggroep Drenthe in coronatijd

  Heel Nederland is in de ban van corona, iedereen merkt er iets van in zijn of haar dagelijkse leven. Voor de één zijn die veranderingen groter dan voor de ander. Ook bij Zorggroep Drenthe gaat er het anders aan toe dan ‘normaal’.

  lees meer
 • Vlog 11 - Roelien en Jenny in Mozaiek tijdens Corona-perikelen

  Deze bijzondere tijd met alle Corona-perikelen brengt ook mooie dingen met zich mee. Roelien en Jenny maakten een vlog met mevrouw Hamming en twee bewoners in een van de huiskamers van Mozaiek.

  lees meer
 • Een terugblik op het eerste half jaar van 2019

  Altijd in beweging! Dat is Zorggroep Drenthe.
  In deze video blikken wij terug op de eerste helft van 2019.

  lees meer
 • Blog Gerri Bos - Bedrijfsbezoek bij De Vijverhof

  Dinsdag 16 April jl. zijn een aantal leerlingen van Terra Assen op bedrijfsbezoek bij De Vijverhof geweest. De leerlingen willen later iets in de zorg doen en het leek hen leuk een dagje mee te lopen bij De Vijverhof om meer te weten te komen over de werkzaamheden. Gerri Bos, verzorgende IG binnen De Vijverhof, ontving de leerlingen. Hieronder lees je hoe zij de meeloop dag hebben ervaren.

  lees meer
 • Vlog 10 - Jenny & Linda geven een kijkje achter de schermen

  Jenny & Linda stonden samen met collega's en cliënten model voor Zorggroep Drenthe. De fotografie gaat gebruikt worden door de afdeling Marketing & Communicatie en zal terug te vinden zijn op onze website en in brochure- en flyer materiaal. Jenny & Linda geven een kijkje achter de schermen van deze fotoshoot.

  lees meer
22 posts << < 1 van 5 > >>