Blogs en vlogs

In het kader van de campagne 'Werken in de ouderenzorg. Dat zit in je' kun je onze medewerkers op deze pagina volgen. Regelmatig plaatsen we hier een nieuwe blog of vlog over het werken bij Zorggroep Drenthe.

 • Jerusalema Dance Challenge Mozaiek

  Enthousiaste medewerkers bij onze locatie Mozaiek in Zuidlaren deden mee met de Jerusalema Dance Challenge. Het nummer ‘Jerusalema’ van de Zuid-Afrikaanse DJ en producer Master KG wordt wereldwijd opgepikt. Het nummer, met bijbehorend dansje, wordt intussen ook gekoppeld aan de coronacrisis. De dans symboliseert de hoop tijdens deze zware periode.

  lees meer
 • Vlog 12 - Zorggroep Drenthe in coronatijd

  Heel Nederland is in de ban van corona, iedereen merkt er iets van in zijn of haar dagelijkse leven. Voor de één zijn die veranderingen groter dan voor de ander. Ook bij Zorggroep Drenthe gaat er het anders aan toe dan ‘normaal’.

  lees meer
 • Vlog 11 - Roelien en Jenny in Mozaiek tijdens Corona-perikelen

  Deze bijzondere tijd met alle Corona-perikelen brengt ook mooie dingen met zich mee. Roelien en Jenny maakten een vlog met mevrouw Hamming en twee bewoners in een van de huiskamers van Mozaiek.

  lees meer
 • Een terugblik op het eerste half jaar van 2019

  Altijd in beweging! Dat is Zorggroep Drenthe.
  In deze video blikken wij terug op de eerste helft van 2019.

  lees meer
 • Blog Gerri Bos - Bedrijfsbezoek bij De Vijverhof

  Dinsdag 16 April jl. zijn een aantal leerlingen van Terra Assen op bedrijfsbezoek bij De Vijverhof geweest. De leerlingen willen later iets in de zorg doen en het leek hen leuk een dagje mee te lopen bij De Vijverhof om meer te weten te komen over de werkzaamheden. Gerri Bos, verzorgende IG binnen De Vijverhof, ontving de leerlingen. Hieronder lees je hoe zij de meeloop dag hebben ervaren.

  lees meer
23 posts << < 1 van 5 > >>