Symphonie in Eelde bestaat 50 jaar

Woonzorgcentrum Symphonie in Eelde bestond afgelopen januari 50 jaar! De viering hebben we destijds uitgesteld vanwege COVID-19. Op vrijdag 25 november hebben we alsnog het 50-jarig jubileum van Symphonie kunnen vieren.

Om 14.00 uur deed Franca Roeleven – teamcoördinator zorg – het openingswoord. Hierna werd een appelboom geplant in ‘Elsjes Hof’ ter ere van het jubileum. De boom werd geplant door de dochter van Else van der Laan – Jacqueline de Ruiter – en Inge Degen bestuurder a.i. bij Zorggroep Drenthe. Marcel van der Meulen – Directeur Zorg en Behandeling van Zorggroep Drenthe – voorzag de net geplante boom van water.

Hierna werd het tijd om naar binnen te gaan. In Grand Café De Troubadour van Symphonie wachtte namelijk zangeres Melissa Smilda. Melissa zingt Hollandse muziek en heeft een eigen repertoire. Melissa is naast zangeres ook werkzaam in de zorg op etage 2 in Symphonie! Er werd door bewoners en cliënten volop genoten van de muziek.

In de week erop waren er nog diverse activiteiten georganiseerd. Zo werden er Drentse verhalen verteld en waren op locatie een poffertjes- en patatkraam aanwezig. Ook hier genoten bewoners en cliënten volop!