Mevrouw Berghuis neemt na 35 jaar vrijwilligerswerk afscheid van Symphonie

Aukje Berghuis was jarenlang een bekend gezicht in Symphonie of zoals het voorheen heette, het Else van der Laanhuis. 35 jaar geleden begon zij op de eerste etage, toen nog 'De Aanloop'. Daar bracht ze een keer in de week koffie rond bij bewoners en cliënten.

Een tijdje later werd er een handwerkclub opgericht waarbij mevrouw Berghuis tot vorig jaar elke woensdagochtend aanwezig was en de deelnemers begeleidde met hun creatieve uitspattingen.

In al die jaren kwamen er verschillende projecten voorbij waar mevrouw Berghuis altijd heel enthousiast en betrokken op reageerde. Van kleine mutsjes breien of haken voor Innocent tot markten die intern georganiseerd werden en van sokken breien (speciaal op bestelling voor de mannen) tot het breien van kleding voor pasgeboren baby's in Tanzania.

Bij deze willen wij mevrouw Berghuis nog één keer heel erg bedanken voor haar jarenlange betrokkenheid, betrouwbaarheid, gezellige persoonlijkheid en expertise op het gebied van handwerken. Afgelopen week nam zij een mooi boeket bloemen in ontvangst.