Feestelijke heropening Symphonie

Vorige week zaterdag, 25 september, was het dan zover, de officiële heropening van Symphonie. Na een lange periode van verbouwen werden in het weekend van 25 en 26 september verschillende activiteiten georganiseerd om de heropening te vieren met bewoners, cliënten, medewerkers, vrijwilligers en genodigden. De feestelijkheden werden afgetrapt met de onthulling van Grand Café De Troubadour. Daarna werden bewoners en cliënten in historische auto's van de oude naar de nieuwe hoofdingang gereden.

Bewoners en cliënten genoten zichtbaar van deze bijzondere optocht! Ook werd tijdens deze dag de naam van de nieuwe tuin onthuld. Else van der Laan gaf in 1970 aanhef tot het bouwen van een verzorgingshuis op humanistische grondslag in Eelde. Om eer te doen aan Else van der Laan heet de tuin bij Symphonie ‘Elsjes hof’, deze naam is in samenspraak met de familie van Else van der Laan ontstaan. 

Omwonenden van Symphonie kregen, in het kader van Burendag, een heerlijk banketbakkersijsje aangeboden. De zaterdag werd afgesloten met een heerlijke maaltijd voor bewoners en cliënten. Op zondag 26 september werden de labyrintfiets en de duo-fiets in gebruik genomen, werd een expositie van onze collega Janneke Boer geopend en waren er muzikale optredens. Een zeer geslaagd weekend met veel blije gezichten! In deze video kunt u meegenieten van de mooie momenten en een indruk krijgen van het vernieuwde Symphonie.