Bloemencorso Eelde activiteiten

In de week voor de Bloemencorso stond Eelde bol van activiteiten! Uiteraard deed Symphonie daar ook aan mee.

Op dinsdag 28 augustus jl. is Symphonie met 25 cliënten naar de feesttent geweest, waar het Bloemenkoor van Eelde optrad. Een prachtig, mooi groot koor met een heel gevarieerd genre. Van liedjes van toen en nu. In de pauze genoten we van koffie/thee met cake. In de tweede helft ging het “dak eraf”. Wat een boel gezelligheid! Er werd flink meegedeind, gezongen en geklapt. Einde middag gingen we weer terug naar Symphonie.

Op woensdag 29 augustus jl. zijn er een aantal cliënten druk bezig geweest om spelden te prikken voor Corsowijk WestEnd. Deze spelden worden gebruikt om de bloemen op de wagens te prikken. Er zijn honderden spelden geprikt op piepschuim die we donderdag meenamen naar de corsowijk.

Donderdag 30 augustus reisden we af naar corsowijk WestEnd, waar volop aan de corsowagen gewerkt werd. De voorzitter van de corsowijk nam het woord en verwelkomde ons. Hij legde ons uit dat zij aan de wagen “Mysteryland” werkten. Deze wagen is ontworpen door Linda Beving. We zagen vooral veel laswerk, maar op sommige plekken zag je al wat het ging worden. We genoten van een kopje koffie/thee en hebben verschillende vragen gesteld, gepraat met mensen van de corsowijk en rondgekeken. Vorig jaar werd de wagen van deze corsowijk 1e. We boden de spelden en een bijdrage aan en liepen weer terug naar de Symphonie.

Zaterdag 1 september jl. startte de 62e Bloemencorso rond 14.30 uur. Prachtige mooie wagens, muziekoptreden, reclamekaravaans kwamen voorbij. Ook een auto van Zorggroep Drenthe reed mee in de stoet, op de auto pronkte een mooi bloemstuk. We genoten deze dag van het prachtige weer, de drukte en alle mooie wagens die voor de Symphonie langs reden!