Werkbezoek in Spectrum

Wij zijn blij dat wij vandaag Gedeputeerde Staten van de provincie Drenthe en het college van Burgemeester & Wethouders van Midden-Drenthe mochten ontvangen. Zij brachten een werkbezoek aan Spectrum in Beilen. Het gezelschap werd ontvangen in Spectrum waar een heerlijke lunch klaarstond.

Tijdens de informatieve bijeenkomst kregen zij een rondleiding in Spectrum door Woonservice en Zorggroep Drenthe. Spectrum bestaat uit twee gebouwen die met elkaar verbonden zijn. Een deel is van Woonservice en het andere van Zorggroep Drenthe. De twee gebouwen bieden 81 tweekamerappartementen.
Naast het bezoeken van de locatie informeerden wij het gezelschap over de mooie initiatieven bij Zorggroep Drenthe om de arbeidsmarkt-problematiek het hoofd te bieden. Ons studieproject ZorgSaam en project OpStap waren dan ook onderwerp van gesprek.

Tijdens het bezoek stond veiligheid voorop. Alles was dan ook ingericht op het houden van onderlinge afstand en vanzelfsprekend werden er binnen de locatie mondkapjes gedragen.