Gezellige aanloop naar kerst bij Spectrum

Een afvaardiging van Spectrum stond recent op de kerstmarkt in het centrum van Beilen. Voorafgaand aan de kerstmarkt hielpen bewoners, cliënten en medewerkers met de voorbereiding. Op de kerstmarkt werden onder andere kniepertjes en kerststukjes verkocht. 

In totaal werd er een bedrag van € 460,- opgehaald. Iets om trots op te zijn! Van de opbrengst worden middelen aangeschaft die het welzijn van onze bewoners en cliënten vergroten. Naast dit mooie bedrag wat is opgeleverd hebben wij niet alleen Spectrum goed op de kaart gezet, maar zijn wij ook bezig geweest met het werven van medewerkers en vrijwilligers. Al met al een geslaagde dag. Op naar de volgende markt in Beilen!

In de aanloop naar de kerstdagen was het erg gezellig in Spectrum. Iedereen die dat wilde heeft kunnen genieten van het maken van de kerststukjes. Er kwamen kinderen van de basisschool langs om kerstliedjes te zingen op de verschillende afdelingen. Ook verzorgde het Amusementskoor uit Hoogeveen een gezellige Kerstmiddag met kerstliederen en verhalen. De week werd afgesloten met het bakken van kniepertjes voor de verkoop.

Afgelopen vrijdag werd er een kerstlunch georganiseerd voor medewerkers van Spectrum om met elkaar de feestdagen in te luiden. De zorg, facilitair en de keuken, iedereen schoof gezellig aan.

De gezelligheid krijgt deze week nog een vervolg met een ‘Eindejaarsbingo’.