Wijziging locatie 'Midwinter Vintage Fair'

In samenwerking met Cosis, Altingerhof en De Hanse Hof organiseert woonzorgcentrum Spectrum op 16 november 2018 de allereerste Midwinter Vintage Fair in Beilen. De organisaties zijn aangesloten bij WelWoZo, een samenwerkingsverband waarin wonen, welzijn en zorg elkaar ontmoeten.

Inwoner gemeente Midden-Drenthe centraal
11 professionele organisaties en een bewonersvertegenwoordiging vormen samen het WelWoZo. Ze werken aan een gemeenschappelijk doel: zorgen dat inwoners van gemeente Midden-Drenthe langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.

De inwoners van de gemeente staan voor alle partijen centraal: wat hebben zij nodig om langer thuis te kunnen blijven wonen en actief te blijven samen met de mensen om hen heen? En hoe kunnen ze daar zo goed mogelijk bij ondersteund worden? De partijen zijn aan de slag met het uitwerken van deze centrale vragen.

Activiteiten
In het kader van bovengenoemde doelstelling organiseert Spectrum, de woonzorglocatie van Zorggroep Drenthe in Beilen, een aantal activiteiten per jaar. Activiteiten die plaats vinden in samenwerking met Cosis, Altingerhof, De Hanse Hof zijn onder andere bloemschikken en bingo. Vanaf januari 2019 start Spectrum ook met bezoeken aan zorgboerderij De Hanse Hof. Bewoners kunnen daar koffie drinken, dieren vertroetelen, "snuffelen" in de Boerderijwinkel of samen koken.

Midwinter Vintage Fair
Naast de genoemde activiteiten is er op 16 november 2018 van 15.00 tot 19.00 uur een Midwinter Vintage Fair. Een winterse markt met veel zelfgemaakte producten, verlotingen en muziek. Een greep uit het assortiment; gehaakte en gebreide artikelen, huis en tuin artikelen, omslagdoeken, wijn, kaarten, quilt dekens, kerstspullen, sieraden, worsten, kniepertjes en andere lekkernijen. Daarnaast verloot Groei & Bloei één bloemstuk. De dag wordt vrolijk omlijst met muziek, meer informatie is te vergaren via T. (0593) 52 34 55.

❗De fair wordt georganiseerd in de bibliotheek (Kampstraat 2) in Beilen, de oorspronkelijke locatie was Spectrum.❗