Spectrum (Wester Es)

 • Tekeningen voor Spectrum

  De kinderen van een aantal medewerkers van Spectrum in Beilen zijn hard aan de slag gegaan met het maken van een hele stapel prachtige tekeningen!

  lees meer
 • Voorzorgsmaatregelen rondom Coronavirus opgeschaald

  De ontwikkelingen rondom het Coronavirus volgen elkaar in razend tempo op. In navolging van de landelijke richtlijnen is Zorggroep Drenthe genoodzaakt om - conform de landelijke richtlijnen - haar deuren te sluiten.

  - Op onze website is een pagina ingericht met informatie over het Coronavirus en hoe Zorggroep Drenthe hier mee om gaat. De informatie op deze pagina wordt zeer regelmatig bijgewerkt met de actuele stand van zaken -

  lees meer
 • Actuele informatie Coronavirus

  Op onze website is een pagina ingericht met informatie over het Coronavirus en hoe Zorggroep Drenthe hier mee om gaat.

  lees meer
 • Informatie Corona

  Inmiddels zijn meerdere mensen in Nederland besmet met het Coronavirus. Met dit nieuwsbericht informeren wij u over de maatregelen die Zorggroep Drenthe neemt.

  lees meer
 • Het voorjaar in huis

  Hoewel er buiten nog geen spoor van de lente was te bekennen hebben de bewoners van Spectrum het voorjaar in huis gehaald.

  lees meer
 • Burgemeester onthult tijdelijk Holocaustmonument ‘Levenslicht’ bij Spectrum

  Op maandag 27 januari jl. heeft burgemeester Mieke Damsma van de gemeente Midden Drenthe officieel het tijdelijke holocaustmonument ‘Levenslicht’ in Beilen onthuld. Het monument maakt deel uit van het landelijk project van het Nationaal Comité 4 en 5 mei.

  lees meer
 • Kerst in Spectrum

  Samen met onze vrijwilligers is Spectrum de afgelopen weken in Kerstsfeer gebracht. Er stond van alles op het programma. Zo zijn er onder andere prachtige kerststukjes gemaakt door de bewoners.

  lees meer
 • High tea vrijwilligers

  Wat moeten wij zonder onze vrijwilligers! Op 18 december jl. hebben wij op alle locaties van Zorggroep Drenthe onze vrijwilligers in het zonnetje gezet. Wij willen ze bedanken voor hun inzet en hebben als dank een high tea georganiseerd voor alle vrijwilligers.

  lees meer
 • Nagedachtenis in Spectrum

  Afgelopen dinsdagavond, 26 november jl., vond in Spectrum de jaarlijkse nagedachtenis plaats. Op deze bijzondere avond worden de overledenen, te midden van nabestaanden, herdacht door middel van gedichten en prachtige muziek.

  lees meer
 • Vrijheidstulpen bij Spectrum

  Komend jaar viert Nederland '75 jaar bevrijding'. In het kader daarvan hebben leerlingen van het dr. Nassaucollege afgelopen woensdag 20 november, 50 tulpenbollen geplant bij Spectrum. 

   

  lees meer
54 nieuwsberichten << < 1 van 6 > >>