Spectrum (Wester Es)

 • Zorggroep Drenthe zet belangrijke stap op gebied van voedselveiligheid met ISO 22000 certificering

  Zorggroep Drenthe is sinds februari 2021 in het bezit van een ISO 22000 certificaat. Met dit internationale certificaat vult de zorgorganisatie de huidige hygiënecode HACCP verder aan waardoor de kwaliteit van de zorg- en dienstverlening naar een hoger niveau gebracht wordt.

  lees meer
 • Wij zoeken enthousiastelingen voor de zorg!

  Wil jij werken in de ouderenzorg, je daarin verder ontwikkelen en laten opleiden? En wil jij, zeker in deze hectische en bijzondere tijd, je steentje bijdragen? Dan zijn wij op zoek naar jou! In samenwerking met de Nationale Zorgklas geven we jou graag de kans om de ouderenzorg te ontdekken. We lichten het traject graag kort toe.

  lees meer
 • Technologie en Zorg Academie Drenthe gestart

  Deze maand is in Drenthe de Technologie en Zorg Academie (TZA) van start gegaan. De TZA Drenthe is een samenwerkingsverband tussen scholen voor mbo en hbo, instellingen voor zorg, welzijn en wonen en gemeenten in Drenthe. 

  lees meer
 • Zorgstudenten opgeroepen om te helpen in de zorg

  Studenten die nu een zorg of welzijn opleiding volgen, kunnen per direct betaalde werkervaring opdoen en de zorg vooruit helpen in de coronacrisis. 

  lees meer
 • Onze collega's staan altijd klaar

  Nederland ligt bedekt onder een dik pak sneeuw, het is ijskoud en code geel, oranje of rood. Toch gaat onze (thuis)zorg gewoon door, dag en nacht! 

  lees meer
 • Zorggroep Drenthe bedekt onder sneeuwlaag

  De afgelopen dagen heeft het flink gesneeuwd en dat zorgt voor mooie winterse plaatjes op onze locaties. Door de harde wind zijn er sneeuwduinen ontstaan en op sommige plekken ligt er zo'n 15-20 cm sneeuw. 

  lees meer
 • Bloembollen in Spectrum

  Om alle bewoners en cliënten van Spectrum een hart onder de riem te steken heeft de Gemeente Midden-Drenthe afgelopen week potjes met bloembollen laten bezorgen. Bedankt! De bewoners en cliënten waren blij verrast. Laat ze maar bloeien!

  lees meer
 • Zorggroep Drenthe start vaccinatie eerste cliënten

  Wij zijn trots te kunnen melden dat wij vandaag zijn gestart met de vaccinatie van cliënten die onder de medische verantwoording van de artsen van Zorggroep Drenthe vallen. Als een van de eerste zorgorganisaties VVT in Drenthe kunnen wij hiermee een bijdrage leveren aan het beschermen van onze cliënten tegen het coronavirus.

  lees meer
 • Gedichtendag: een ode aan de rollator

  Het is vandaag gedichtendag. Graag geven wij het woord aan mevrouw Klaassens, cliënte van Zorggroep Drenthe. Mevrouw Klaassens schrijft regelmatig gedichten en heeft zelfs haar eigen rubriek in het magazine Binnen! dat wij uitbrengen voor cliënten, naasten en vrijwilligers van Zorggroep Drenthe. 

  lees meer
 • Digitale nieuwjaarsbijeenkomst voor medewerkers en vrijwilligers

  Ieder jaar organiseren wij een nieuwjaarsbijeenkomst voor onze medewerkers en vrijwilligers. Dit jaar organiseren wij deze geheel coronaproof in de vorm van een livestream op vrijdag 22 januari om 14:30 uur. 

  lees meer
108 nieuwsberichten << < 1 van 11 > >>