Voorzorgsmaatregelen rondom Coronavirus opgeschaald

De ontwikkelingen rondom het Coronavirus volgen elkaar in razend tempo op. In navolging van de landelijke richtlijnen is Zorggroep Drenthe genoodzaakt om - conform de landelijke richtlijnen - haar deuren te sluiten.

- Op onze website is een pagina ingericht met informatie over het Coronavirus en hoe Zorggroep Drenthe hier mee om gaat. De informatie op deze pagina wordt zeer regelmatig bijgewerkt met de actuele stand van zaken -

Het sluiten van de deuren betekent dat bezoek niet langer naar binnen mag. Ook vragen wij familie en naasten om familieleden niet op te halen voor externe bezoekjes of uitjes. Zo willen wij voorkomen dat door contact met de buitenwereld het Coronavirus naar binnen komt. Wij begrijpen dat dit een zeer ingrijpende maatregel is. Wij zouden deze niet nemen als wij niet in de overtuiging zouden zijn dat dit de beste beslissing is op dit moment. Wij willen er alles aan doen wat binnen onze mogelijkheden ligt om de kans op besmetting met het Coronavirus zo klein mogelijk te houden. Wij zien dat veel zorginstellingen om ons heen deze beslissing al hebben genomen of op zeer korte termijn ook zullen invoeren. U kunt hier meer lezen over onze maatregelen.