Studenten OpStap Mozaiek organiseren Sinterklaas Bingo

De studenten van het project OpStap volgen de opleiding Helpende Zorg en Welzijn. Sinds kort is Welzijn toegevoegd aan hun werkzaamheden op de locatie. Dit houdt in dat zij een dag in de week vier uur in de zorg werken en daarnaast vier uur welzijnstaken hebben. De studenten zetten zich in voor zowel individuele- als groepsactiviteiten.

Als opdracht vanuit de opleiding is hen gevraagd een activiteit voor welzijn te bedenken. Dit mocht een individuele activiteit zijn, maar ook een groepsactiviteit. Het Welzijnsprofiel is hierin leidend er wordt cliëntgericht gewerkt. Twee (van de in totaal zeven) studenten uit Mozaiek hebben gekozen voor een groepsactiviteit, passend bij de tijd van het jaar, namelijk een Sinterklaas Bingo.

Samen met zes cliënten van de verpleegafdeling in Mozaiek hebben zij een leuke middag gehad. Er waren vier chocoladeletters als prijsjes te verdelen. De cliënten (en de studenten) hebben genoten onder het genot van een kopje koffie, speculaas en een chocolaatje.

De studenten hebben twee dagen per week les en werken twee dagen per week op locatie. Meer lezen over project OpStap? Kijk dan op onze website.