Op naar Limburg en Brabant

Bewoners en cliënten van Mozaiek reisden de afgelopen 2 weken door naar Limburg en Brabant. Om fit te starten was er op maandag bewegen op muziek met een zachte 'g'. En bij vakantie in Limburg hoort natuurlijk een stuk echte Limburgse vlaai!

Tijdens de week in Limburg werd op donderdag een concert van Andre Rieu op groot scherm vertoond in het Theater van Mozaiek. Onder het genot van een hapje en een drankje konden onze 'reizigers' genieten van het concert op het Vrijthof in Maastricht. Voor de cliënten van de PG afdeling werd buiten in het zonnetje een heerlijke sorbet geserveerd! 

Tijdens de Brabantse week werd onder andere een Quiz met Brabantse woorden gedaan. Dit viel nog niet altijd mee. Zo is een 'Buus' is in het Drents een broekzak maar in het Brabants een bus. Ondertussen werden Worstenbroodjes geserveerd en na afloop namen we afscheid op zijn Brabants: Haudoe war!
En waar Limburg bekend staat om de heerlijke Limburgse vlaai hoort bij Brabant natuurlijk een Bosche bol, dus die werd op woensdag bij de koffie geserveerd.

Donderdagmiddag zijn de zomervakantieweken afgesloten met een terrasmiddag op de Verpleegafdeling van Mozaiek. Met muziek, een hapje en een drankje.