Mozaiek in paassferen

Bij Mozaiek is er de afgelopen tijd hard gewerkt om de locatie volledig in de sfeer van Pasen te krijgen. Bewoners en cliënten hebben paashangers gemaakt van gekleurde eieren en wol, cliënten van de verpleegafdeling hebben paasstukjes gemaakt voor de huiskamers. Zij zochten hiervoor rondom Mozaiek naar natuurlijke materialen om te gebruiken. De keuze viel op boomschors, lariksgroen en kronkeltakjes.

Ook werden er siervogeltjes, eierdoppen, narcissen, blauwe en witte druifjes gebruikt. Het leverde een superleuke ochtend en mooie paasstukjes op.

In de keuken van de huiskamer werden kwarkmuffins met jam gebakken door collega Janet. Dit om alvast uit te proberen voor de paasbrunch. Iedereen die de huiskamer binnenkwam rook de heerlijke baklucht en tijdens de koffie moest er natuurlijk geproefd worden. Goed nieuws: ze zijn goedgekeurd en worden daarom met Pasen opnieuw gebakken!

Een medewerkster van het restaurant heeft een lekkere traktatie gemaakt voor de aanstaande paasdagen. Wat het is blijft nog even een verrassing! Tijdens het maandelijkse bloemschikken is er hard gewerkt aan paasstukjes. Bewoners en cliënten gingen zeer tevreden naar huis met een fleurig resultaat.