Knuffelberen voor onze bewoners en cliënten

Om onze bewoners en cliënten een hart onder de riem te steken in deze bijzondere tijd kregen zij afgelopen week een verrassing. Mooi verpakt in een cadeautasje, voorzien van een brief.

Wij laten u graag een klein stukje meelezen uit de brief: ‘Dit jaar loopt het helaas allemaal anders. Dit jaar is het niet mogelijk om elkaar in grote groepen te ontmoeten. Het coronavirus, dat ons al bijna het hele jaar bezighoudt, is ook nu spelbreker. We kunnen en mogen elkaar maar beperkt bezoeken, omdat nog altijd het coronavirus op de loer ligt. Eenzaamheid kan daardoor toenemen. Ik wil u laten weten dat dit ook onze aandacht heeft en dat Zorggroep Drenthe u met een klein gebaar wil bemoedigen. Met een boekje met de verhalen van Kerst. Met liederen van toen. Met gedichten. Zodat Kerst 2020 toch iets van licht onder ons mag verspreiden!’

Als symbolisch gebaar gaven wij bewoners en cliënten een knuffelbeer! Helaas lost dit de echte eenzaamheid niet op, dat lukt alleen maar als wij er voor elkaar zijn. De bewoners en cliënten waren erg verrast en vonden het een mooi gebaar. Op de foto's is te zien hoe de beertjes in Symphonie in ontvangst werden genomen.