Zorggroep Drenthe kiest voor Ammarens

Assen: Bijna is het zover. Appartementencomplex Messchenstaete wordt in januari 2017 opgeleverd. Zorggroep Drenthe vindt het belangrijk dat de bewoners zich thuis voelen in een prettige en warme woonomgeving. Daarom heeft ze Ammarens Woondesign benaderd voor de inrichting van het gebouw. Ook het nieuwe woonzorgcentrum de Wester Es in Beilen zal door Ammarens uit Assen worden ingericht.

In januari 2017 zal Messchenstaete haar eerste bewoners ontvangen. Het nieuwe appartementencomplex die u niet kun missen als u Assen binnenrijdt, telt 51 appartementen, waarvan 2 penthouses. Op de begane grond van dit gebouw zal een fysiotherapeut, kapsalon, huisartsenpraktijk en een restaurant worden gevestigd. Ook is een verloskundige praktijk, een Wellness met schoonheidssalon en drie hotelkamers aanwezig.

Ammarens Woondesign levert al jaren mooie meubels aan haar klanten. Met passie voor hun vak levert deze meubelzaak niet alleen meubelen voor thuis, maar doet Ammarens tevens veel werk als projectinrichter.
Vandaag tekende Sape Pranger, directeur Zorggroep Drenthe, een contract met Martin en Deby Niezen van Ammarens Woondesign voor de projecten Messchenstaete en de nieuwbouw van het nieuwe woonzorgcentrum de Wester Es in Beilen.

Ammarens zal een sfeer creëren waarin ‘je thuis voelen' voorop staat. Dit past perfect bij wat Zorggroep Drenthe haar bewoners wil bieden. Voor de Messchenstaete zal hier nog een schepje bovenop worden gedaan! Meer informatie; messchenstaete.nl en ammarenswoondesign.nl