Fysiotherapeuten tekenen huurcontract Messchenstaete

Per 1 januari 2017 zal fysio Van der Knaap en Postmus een nieuwe praktijk openen in het appartementencomplex Messchenstaete. Afgelopen week werden de handtekeningen gezet onder het huurcontract met Zorggroep Drenthe. De praktijk krijgt naast behandelruimten een ruime oefenzaal waar diverse beweegprogramma’s worden gegeven.

Nieuwe locatie met meer mogelijkheden
Dertig jaar na de opening van hun eerste praktijk opent Praktijk voor Fysiotherapie van der Knaap en Postmus een nieuwe praktijk in het gloednieuwe appartementencomplex Messchenstaete, aan de rand van de wijken Marsdijk en Peelo. Naast behandelruimten is er ook een oefenzaal met professionele fitnessapparatuur aanwezig, waar in groepsverband en onder professionele begeleiding van fysiotherapeuten veilig en verantwoord kan worden gesport. Persoonlijke aandacht en professionele begeleiding staan in deze praktijk centraal.
Naast deze nieuwe vestiging is van der Knaap en Postmus ook gevestigd in het Gezondheidsplein Marturia, de hoofdvestiging aan de Thorbeckelaan en in de Amstelflat aan de Amstelstraat in Pittelo.

Messchenstaete biedt meer
Naast de fysiotherapiepraktijk komt hier een kapsalon, restaurant, een verloskundigenpraktijk, een Wellness met een schoonheidsspecialiste en een huisartsenpraktijk. Ook worden er drie hotelkamers gerealiseerd. Per 1 januari 2017 zullen de ondernemers die zich hier gaan vestigen, de deuren openen voor het publiek.

De eerste bewoners
De eerst bewoners zullen in december hun appartement gaan betrekken. In november zal er ook een modelwoning worden ingericht. Kijk op de website voor meer informatie: www.messchenstaete.nl