Nieuw wijkkantoor voor wijkverpleging in Rolde

Wij leveren al jaren wijkverpleging in Rolde. U heeft onze dienstauto's vast wel eens zien rijden in het dorp.

Een vast team medewerkers werkt met veel passie en betrokkenheid in Rolde. Zorggroep Drenthe heeft de wens om zichtbaar en dichtbij zorg te verlenen. Daarom heeft het wijkteam vanaf maandag 4 juli a.s. een eigen wijkkantoor in De Wenning in Rolde. Zij zijn daardoor makkelijker bereikbaar, dichter bij de cliënten en kunnen nu ook zorg verlenen aan inwoners van de andere dorpen in de gemeente Aa en Hunze.

U kunt bij de wijkverpleging terecht voor verzorging en/of verpleging, preventief, tijdelijk of langdurig. Ook kunnen zij u leren omgaan met een hulpmiddel zodat u uw zelfstandigheid (langer) kunt behouden.

Naast wijkverpleging levert Zorggroep Drenthe ook verschillende services aan huis, huishoudelijke zorg en professionele alarmopvolging. Met een druk op de knop heeft u binnen enkele minuten contact met een medewerker van de wijkverpleging.

Wilt u meer informatie over wijkverpleging dan kunt u contact opnemen met wijkverpleegkundige en casemanager dementie Jenny Zoelman (rechts op de foto) via T. 06 – 27 12 33 22.
Wilt u informatie over services bij u thuis of huishoudelijke zorg, dan kunt u contact opnemen met het Zorgservicebureau van Zorggroep Drenthe via T. 0592 – 30 57 65.