Lampion lopen bij De Wenning

Woensdag 11 november kwamen peuters van De Roldebol naar de Wenning met hun lampion. De peuters konden dit jaar niet binnen komen, daarom kwamen ze op het binnenplein. Hier toonden zij hun mooie zelfgemaakte lampions en werden liedjes gezongen voor de bewoners en cliënten. De bewoners en cliënten genoten van het kleine grut en de mooie liedjes.

Na het eerste optreden verplaatste het gezelschap zich naar het raam van de huiskamer. Ook hier toonden de peuters hun lampion en werden liedjes gezongen. De cliënten genoten volop. Voordat de peuters weer vertrokken kregen ze allemaal een zakje met wat lekkers mee, dat hoort tenslotte ook bij Sint Maarten. Bewoners en cliënten maakten de traktatiezakjes eerder deze week.

Maandag 9 november maakte een groep bewoners en cliënten al een lampion/kerstlichtje. Zij beplakten petflesjes met vliegerpapier en glitter. Als lampje in het flesje hebben we een kurklampje gebruikt. Het resultaat mag er zijn. Iedereen ging trots met het zelfgemaakte lampje naar huis.