Burgemeester Anno Wietze Hiemstra op de koffie in De Wenning

De nieuwe burgemeester van de gemeente Aa en Hunze deed onlangs in de krant een oproep: Voor zijn kennismakingsreis door zijn gemeente was hij op zoek naar een aantal haltes voor bezoekjes waarbij hij suggesties, ideeën, verhalen, adviezen etc. verzamelt in zijn speciale tas.

Alie en Nynke, activiteitenbegeleidsters bij De Wenning, hebben daarop een mail gestuurd met de belofte aan de burgemeester dat hij een tas vol verhalen mee zou kunnen nemen. Hier werd positief op gereageerd en op donderdag 12 december kwam burgemeester Anno Wietze Hiemstra samen met Edo Jans (communicatieadviseur bij de gemeente Aa en Hunze) bij onze cliënten “op de koffie”.

Hij nam namens de gemeente koek mee en onder het genot van koffie met koek schoven beide heren bij alle tafels aan om een praatje te maken.

Als vulling voor de tas hadden de cliënten een kaart beschreven met daarop een boodschap voor de burgemeester. Deze kaarten zijn gebundeld in een boekwerkje en werd aangeboden tijdens de koffie.

Namens alle cliënten van De Wenning willen wij de burgemeester hartelijk danken voor het feit dat hij de tijd neemt om kennis te maken met de ouderen in zijn gemeente.