Terugblik op Pasen in De Vijverhof en Mozaiek

De Paasdagen zijn alweer voorbij. Wij blikken graag nog even terug op de dagen voorafgaand aan en de dagen zelf in De Vijverhof en Mozaiek.

De Vijverhof
Witte donderdag stond in de Vijverhof in het teken van Pasen tijdens de Themaochtend. In de middag werden, met ondersteuning van vrijwilligers en stagiaires paasstukjes gemaakt. De deelnemers gingen met prachtige creaties naar huis.

Op Goede vrijdag werd tijdens de filmmiddag naar een compilatie van de André van Duin revue gekeken. In de pauze werd (voor de liefhebbers) advocaat met slagroom geserveerd. Na de pauze werd een andere bekende André ten gehore gebracht, namelijk André Rieu.

Tijdens de paasdagen genoten cliënten van de verpleegafdelingen van een heerlijke brunch. De tafel was gezellig gedekt en er werd heerlijk gegeten. De brunch werd geregeld door collega’s en de keukenbrigade van verzorgde het dessert.

Mozaiek
Op Goede vrijdag vond het jaarlijkse “Neutie schiet’n” weer plaats in Theater Mozaiek. Om de beurt werd er een poging gewaagd om zoveel mogelijk van achterste noten te raken. Dit was nog best moeilijk, zeg! Er werd veel gelachen en iedereen genoot zichtbaar van deze traditionele paasactiviteit.

Op de verpleegafdeling van Mozaiek genoten cliënten tijdens de Paasdagen van een Paasbrunch. Tijdens de wekelijkse bak-dag op zaterdag werden al heerlijke Paasbroodjes gebakken. Dit was, samen met andere verse broodjes een lekkere traktatie tijdens de brunch op beide dagen. Aan een gedekte tafel werd gezellig gezamenlijk gegeten.

Wij kijken terug op fijne dagen.