Medewerkers De Vijverhof kiezen creatieve oplossing voor klinische lessen

Regelmatig zitten de medewerkers van De Vijverhof online 'bij elkaar' voor klinische lessen. Met deze doelmatige, informatieve maar bovenal leuke lessen frissen zij elkaars kennis en kunde op en spijkeren ze deze, waar nodig, bij.

De ene keer wordt de informatie overgedragen via PowerPoint, de andere keer wordt er gebruik gemaakt van de quiz-app Kahoot!

Recent ging het anders. Emmie Jilderda (Praktijkexpert) & Tamara Wijma (Verpleegkundige Geriatrie Gerontologie) kozen voor een nieuwe insteek: gekleurde ballonnen. Met de verschillende kleuren konden de deelnemers hun mening geven over de vraagstellingen die aan bod kwamen tijdens de klinische les Methodisch Werken. Tijdens de les kwamen er mooie gesprekken tot stand en kregen de medewerkers goede input voor de vervolglessen.

Op deze manier dragen we constant bij aan een ontwikkelende omgeving op de werkvloer en laten we elkaar bewust zijn van de kwaliteit van zorg geven en ontvangen. Zo dragen we met z'n allen bij aan een moooie dag voor onze bewoners en cliƫnten.