Mooie verrassing in De Noorderkroon

Op vrijdag 21 april werd er voor bewoners en cliënten van De Noorderkroon een verrassingsfeestje georganiseerd. Om 11 uur kwamen bewoners en cliënten samen in de zaal, vol spanning wat de grote verrassing was…

Iedereen zat aan de koffie of thee toen daar dan eindelijk de verrassing aan kwam; een grote kleurrijke verschijning kwam op doemen aan de zijkant van het restaurant. Vrijwilligsters Jantje en Anneke kwamen op een geweldig versierde duo-fiets met ondersteuning binnen fietsen!

Deze verrassing werd onder het genot van een drankje en een gebakje feestelijk gevierd samen met medewerkers, vrijwilligers en familie. De eerste rit is al gemaakt. Op naar nog meer mooie fietsritten!

De duo-fiets is aangeboden door de gemeente Noordenveld. Gemeente Noordenveld huurt deze duo-fiets voor bewoners en cliënten van De Noorderkroon én buurtbewoners. Een initiatief zodat meer mensen samen kunnen gaan fietsen. Buurtbewoners kunnen vanaf woensdag 26 april gebruik maken van deze duo-fiets. Zij kunnen iedere dag van 9.00 uur tot 12.00 uur en 14.00 tot 15.00 uur terecht bij de gastvrouw in De Noorderkroon voor vragen of reserveringen.