Zorggroep Drenthe neemt activiteiten De Buurtzuster B.V. over

Zorggroep Drenthe neemt met ingang van 1 februari 2019 de activiteiten van zorgorganisatie De Buurtzuster B.V. over. De Buurtzuster B.V. werd medio december 2018 failliet verklaard. De organisatie bestaat uit thuiszorg in Roden en Zuidlaren en uit woonzorgcentrum Het Zuidlaarder Hout in Zuidlaren.

Maandag 21 januari 2019 en dinsdag 22 januari 2019 staan er informatiebijeenkomsten gepland voor cliënten, familie en medewerkers van De Buurtzuster B.V.
Hierna zal een vervolgbericht door Zorggroep Drenthe uitgaan.

De werkzaamheden van De Buurtzuster B.V. worden tot en met 31 januari 2019 volledig voortgezet. Daarbij zal de curator per direct door Zorggroep Drenthe worden geassisteerd om de zorg ook in de periode totdat de daadwerkelijke overdracht kan plaatsvinden zo goed mogelijk te kunnen verlenen.

Zorggroep Drenthe is van plan om aan alle bestaande cliënten van De Buurtzuster B.V. passende zorg te gaan verlenen. Ook is het de bedoeling om zoveel mogelijk werknemers van De Buurtzuster B.V. een dienstverband aan te bieden zodat cliënten zo weinig mogelijk zullen merken van de doorstart.

Voor eventuele vragen verwijzen wij u naar de afdeling Marketing & Communicatie: marcom@zorggroepdrenthe.nl of 0592-331232.