Wij zoeken enthousiastelingen voor de zorg!

Wil jij werken in de ouderenzorg, je daarin verder ontwikkelen en laten opleiden? En wil jij, zeker in deze hectische en bijzondere tijd, je steentje bijdragen? Dan zijn wij op zoek naar jou! In samenwerking met de Nationale Zorgklas geven we jou graag de kans om de ouderenzorg te ontdekken. We lichten het traject graag kort toe.

Hoe ziet het traject eruit?
Je maakt een half jaar lang kennis met de zorg en wordt hier binnen Zorggroep Drenthe wegwijs in gemaakt. Dit half jaar ga je actief aan de slag en samen met jou zoeken we naar een plek waar jouw talent tot z'n recht komt. Gedurende deze periode volg je een online basisopleiding via de Nationale Zorgklas en leer je de fijne kneepjes van het vak. Na het volgen van dit beroepsgerichte onderdeel van de kwalificatie Verzorgende IG ben je inzetbaar in de (ouderen)zorg voor het verlenen van individuele zorg. Ook kun je met deze kwalificatie verkort het diploma Verzorgende IG behalen.

Wat vragen we van jou?
✔️ Enthousiasme om dit traject te starten
✔️ Affiniteit met de ouderenzorg
✔️ Een VMBO diploma (KB, GL of TL)
✔️ Een computer met internetverbinding

Wil jij aan de slag in de zorg? Solliciteer dan voor woensdag 3 maart via onze website. Deadline gemist? Meld je dan aan voor de vacature e-maildienst en ontvang direct de nieuwste vacatures in je mailbox!