Thuiszorgteam midden deelt pakketjes uit!

In het kader van de Week van Zorg & Welzijn, zet het thuiszorgteam regio Midden van Zorggroep Drenthe haar cliënten extra in het zonnetje. De thuiszorg medewerkers hebben op hun ronde bij de cliënten langs, de cliënten verrast met een pakketje. In de pakketjes treffen de cliënten kleine gadgets en een zonnige bloemengroet.

De reacties van de cliënten liepen uiteen van dankbaarheid tot grote verrassing. De thuiszorgmedewerkers gaven aan het geweldig te vinden hun cliënten met iets extra’s te kunnen verrassen. Zorggroep Drenthe regio Midden biedt dagelijks thuiszorg aan cliënten in Assen en in de gemeente Aa & Hunze. Dit doen zij met veel enthousiasme en met hart voor de cliënten.

In regio midden zijn 4 wijkverpleegkundigen werkzaam die het team met thuiszorgmedewerkers ondersteunen en de zorg rondom de cliënten coördineren:

  • Daphne Boosman, Assen-Oost en Assen-Centrum
  • Eveline Breedland, Assen-West
  • Marije de Vries, Assen-Noord
  • Marjan van der Weg, gemeente Aa & Hunze

De wijkverpleegkundigen zijn te bereiken via het Centraal Bureau van Zorggroep Drenthe (T. 0592-331232) of via hun contactgegevens:

Daphne:              06 17294397 / d.boosman@zorggroepdrenthe.nl

Eveline:               06 57488562/ e.breedland@zorggroepdrenthe.nl

Marije:                 06 45403909/ marije.devries@zorggroepdrenthe.nl

Marjan:                06 13245776/ m.vanderweg@zorggroepdrenthe.nl

Wij zijn in onze wijkteams nog op zoek naar verzorgenden-IG. Mocht je geïnteresseerd zijn in een baan bij Zorggroep Drenthe, neem dan eens een kijkje tussen onze vacatures of neem contact op met één van de wijkverpleegkundigen.