Kees Donkervoort nieuw lid raad van bestuur Zorggroep Drenthe

Kees Donkervoort is benoemd tot lid van de raad van bestuur van Zorggroep Drenthe. Vanaf 1 juli a.s. vormt hij samen met Gerben Krewinkel (voorzitter raad van bestuur) de tweehoofdige raad van bestuur van Zorggroep Drenthe.

Met de benoeming van Kees Donkervoort is de raad van bestuur compleet. “Wij zijn verheugd met de komst van Kees. Gerben en Kees vormen een sterk en complementair team. Beide bestuurders brengen veel kennis en ervaring mee, evenals een uitgebreid landelijk netwerk”, aldus Janneke Hoitinga, voorzitter raad van toezicht.

Kees werkt al jaren als (interim)bestuurder en toezichthouder bij verschillende zorgorganisaties. Vanuit die functies heeft hij veel ervaring in transformaties van organisaties en is hij bedreven in het vertalen van strategie naar de werkvloer.

Zowel Krewinkel als Donkervoort kijken met vertrouwen naar de samenwerking en de toekomst. “Wij gaan gezamenlijk met alle collega’s invulling en uitvoering geven aan het nieuwe meerjarenbeleidsplan en willen met Zorggroep Drenthe de komende jaren een belangrijke rol gaan spelen in de noodzakelijke transitie van de ouderenzorg in de regio.”