Geef mij je hand - Haakpatroon

Recent kwamen wij een mooi idee tegen op social media. Sommige cliënten zijn soms onrustig en willen graag een hand kunnen vasthouden. Er is niet altijd iemand aanwezig of in de gelegenheid om deze hand te kunnen bieden. Toch neemt het voor veel cliënten een groot stuk van de onrust weg.

Twee medewerkers van Interzorg Kornoeljehof in Vries kwamen zo op het idee om een hand te haken. Dat bleek een groot succes, één van de cliënten die de hand kreeg aangereikt viel er zelfs mee in slaap! Wij hebben het haakpatroon opgevraagd en delen deze graag met u. U kunt hier het patroon downloaden. Het patroon mag meerdere malen gebruikt worden. Wel wordt een bijdrage van € 1,00 (meer mag uiteraard ook) zeer op prijs gesteld.

Deze bijdrage komt ten goede van de sponsoring van het haken van Muis Jantjes. Muis Jantje is een stichting die kleine knuffeltjes haakt die zowel steun geven als prikkelen. Daardoor kunnen ze goed ingezet worden bij bijvoorbeeld de onrust tijdens het douchen, doktersbezoek of het blijven prikkelen om te communiceren. Meer informatie kunt u vinden op www.muisjantje.com