Fijnproevertjes senior van RTV Drenthe in De Vijverhof

Bewoners en cliënten van De Vijverhof schitteren in ‘Fijnproevertjes senior’ van RTV Drenthe. Als vervolg op ‘Fijnproevertjes kinderen’ van afgelopen zomer is voor de Nationale ouderenweek ‘Fijnproevertjes Senior’ opgenomen in De Vijverhof.

De kinderen hadden afgelopen zomer een proeverij van Drentse gerechten van vroeger, zoals Kruudmoes, Fladderak-ijs en Arretjescake. De senioren begonnen hun proeverij met smoothie van havermelk en gembershots. In de tweede aflevering proefden zij sushi. Bij ‘Fijnproevertjes senior’ draait alles om ouderen die gerechten van nu proeven.

Nu de eerste afleveringen van ‘Fijnproevertjes senior’ van RTV Drenthe verschenen zijn, kunnen wij beelden van de ‘making of’ delen. Wat een leuke draaidag was het. Onze keukenbrigade bereidde de gerechten die door de crew van RTV Drenthe waren aangedragen. Stuk voor stuk plaatjes om te zien. Dank aan de sterren die schitterden in de uitzendingen en dank aan de collega’s die deze dag mogelijk maakten.

En er staat nog meer op het menu. Deze week verschijnt er (tot en met vrijdag 2 oktober 2020) elke dag om 19.00 uur een nieuwe aflevering in deze serie op de Facebookpagina en het YouTube kanaal van RTV Drenthe. Ook op tv zijn de uitzendingen te bekijken, elke dag om 18.55 uur op RTV Drenthe. U vindt de aflveringen ook onderaan dit nieuwsbericht.

Afleveringen

  • Aflevering 1, smoothie van havermelk en gembershots
    Bekijk de aflevering hier.
  • Aflevering 2, sushi
    Bekijk de aflevering hier.
  • Aflevering 3, avocadotoast met pompoenhummus en ei
    Bekijk de aflevering hier.
  • Aflevering 4, Poké Bowl
    Bekijk de aflevering hier.
  • Aflevering 5, macarons
    Bekijk de aflevering hier.