De weken vliegen voorbij in De Vijverhof

De weken vliegen voorbij, zo ook tijdens de vakantieweken in De Vijverhof. Er gebeurde de afgelopen weken dan ook een hoop op de locatie in Assen. De recreatieruimte was voorzien van talloze wielershirts in verband met de Tour de France, er werden schepijsjes uitgedeeld en in ontspannen sfeer werden er appeltaarten en appelmoes gemaakt. Smullen!

Ook kwam Kevin, de hond van een collega, weer gezellig langs bij bewoners en cliënten. Wat een liefde over en weer tussen mens en dier. Wilma Joling van Laat Nederland Bloeien Samen kwam, zoals wel vaker, zonnebloemen brengen dat voor veel vreugde en kleur in huis zorgde.

Ook konden bewoners en cliënten persoonlijke vakantiekaartjes maken met een foto van zichzelf. Leuk om op te sturen!

Uiteraard werd er ook bewogen, individueel en in teamverband. Dat laatste zorgde onlangs voor wat commotie toen er een hertelling plaats moest vinden door de fysiotherapeut van Paramedics. Volgens de bewoners en cliënten was er verkeerd geteld en dat kan natuurlijk niet.

De komende weken vieren bewoners en cliënten van De Vijverhof nog heerlijk vakantie. De zomervakantieweken staan in het teken van de Olympische Spelen, Griekenland en Japan. Vanuit De Vijverhof: iedereen een fijne vakantie gewenst!