Nieuws

Nieuws Spectrum

 • Burgemeester onthult tijdelijk Holocaustmonument ‘Levenslicht’ bij Spectrum

  Op maandag 27 januari jl. heeft burgemeester Mieke Damsma van de gemeente Midden Drenthe officieel het tijdelijke holocaustmonument ‘Levenslicht’ in Beilen onthuld. Het monument maakt deel uit van het landelijk project van het Nationaal Comité 4 en 5 mei.

  lees meer
 • Kerst in Spectrum

  Samen met onze vrijwilligers is Spectrum de afgelopen weken in Kerstsfeer gebracht. Er stond van alles op het programma. Zo zijn er onder andere prachtige kerststukjes gemaakt door de bewoners.

  lees meer
 • High tea vrijwilligers

  Wat moeten wij zonder onze vrijwilligers! Op 18 december jl. hebben wij op alle locaties van Zorggroep Drenthe onze vrijwilligers in het zonnetje gezet. Wij willen ze bedanken voor hun inzet en hebben als dank een high tea georganiseerd voor alle vrijwilligers.

  lees meer
 • Nagedachtenis in Spectrum

  Afgelopen dinsdagavond, 26 november jl., vond in Spectrum de jaarlijkse nagedachtenis plaats. Op deze bijzondere avond worden de overledenen, te midden van nabestaanden, herdacht door middel van gedichten en prachtige muziek.

  lees meer
 • Vrijheidstulpen bij Spectrum

  Komend jaar viert Nederland '75 jaar bevrijding'. In het kader daarvan hebben leerlingen van het dr. Nassaucollege afgelopen woensdag 20 november, 50 tulpenbollen geplant bij Spectrum. 

   

  lees meer
 • Rabobank Regio Concert René Karst

  René Karst trad maar liefst 2 keer op voor Zorggroep Drenthe op donderdag 10 oktober jl. De concerten werden door Rabobank Assen en Noord-Drenthe aangeboden in het kader van de Week van de Coöperatie. Het viel ook samen met het 25-jarig jubileum van Zorggroep Drenthe dus het was dubbel feest voor de bewoners van De Vijverhof & Spectrum.

  lees meer
 • Utrechts Harp Trio geeft Appeltaartconcert in Spectrum & Vijverhof

  Het 25-jarig jubileum van Zorggroep Drenthe is groots gevierd! Er werden op alle locaties verschillende activiteiten georganiseerd. Op 26 en 27 september jl. genoten bewoners en medewerkers van De Vijverhof en Spectrum van een Appeltaartconcert van het Utrechts Harp Trio.

  lees meer
 • Bewoners van Spectrum proeven aan Jamaica

  Op vrijdag 16 augustus jl. werd in Beilen het jaarlijkse evenement Bourgondisch Beilen georganiseerd, met dit jaar als thema Jamaica. Speciaal voor de ouderen uit Beilen startte het culinaire evenement Bourgondisch Beilen op vrijdag iets eerder dan voor de andere bezoekers. De bewoners van onder andere Spectrum werden uitgenodigd om het evenement te bezoeken.

  lees meer
 • Zomerse sferen in Spectrum

  De jaarlijks terugkerende activiteit in Spectrum 'De Zomergroet' vond vorige week weer plaats in het Spectrum. De zomervakantie is bijna aan zijn einde en veel van onze bewoners krijgen regelmatig een kaart van de vakantiebestemming van hun familieleden.

  lees meer
 • Eerste editie Haring Party groot succes

  De eerste editie van de Haring Party in Spectrum was een groot succes. Maandag 27 juni jl. werd de eerste (drukbezochte) editie van de Haring Party georganiseerd. Er waren veel belangstellende bewoners aanwezig bij de ‘party’.

  lees meer