Nieuws

Nieuws Spectrum

 • Locaties voorzien van bewegwijzering

  Om onze locaties gereed te maken voor het ontvangen van bezoek was er een aantal klussen die wij vooraf moesten klaren.

  Een daarvan was het aanbrengen van bewegwijzering. De persen bij Reclame Assen stonden niet stil! Inmiddels zijn er maar liefst 1750 stickers geplakt! Vandaag zijn de laatste stickers geplakt door onze collega’s bij de locaties die vanaf morgen open mogen voor bezoek.

  lees meer
 • Weer bezoek bij locaties Zorggroep Drenthe

  Wij zijn blij dat wij, ook al is het nog in zeer beperkte mate, de deuren van onze locaties weer open mogen doen voor bezoek. Wij bewaken daarin de balans tussen enerzijds het voorkomen van besmetting en verspreiding van het coronavirus en anderzijds het welzijn van onze bewoners en cliënten.

  lees meer
 • Webinars voor bewoners, cliënten en contactpersonen

  De afgelopen dagen organiseerden wij vier webinars. Wij gingen digitaal in gesprek met bewoners, cliënten en hun eerste contactpersonen. Als praatstuk werden de uitkomsten van de vragenlijsten die men vooraf kon invullen gebruikt.

  lees meer
 • Moederdag in tijden van corona

  Bij Spectrum werden speciale armbandjes gemaakt voor bewoners en cliënten. Dit om Moederdag toch niet helemaal ongemerkt voorbij te laten gaan. De foto’s die van de armbandjes werden gemaakt zijn verwerkt in mooie collages , die zijn ingestoken in een hart dat op de afdeling werd opgehangen. Ook werd de afdeling opgefleurd met een mooi versierde voorjaarstak.

  lees meer
 • Bedankt!

  Bij Spectrum wilden bewoners, cliënten en medewerkers graag iedereen bedanken die kaartjes, tekeningen en andere presentjes bij Spectrum heeft gebracht of naar Spectrum heeft gestuurd. Om het voor iedereen goed zichtbaar te maken plakten ze de boodschap heel groot op de ramen!

  lees meer
 • Samen staan we sterk!

  Elke week ontvangen wij een aantal boeken vanuit de Bibliotheek Midden-Drenthe in Spectrum zodat onze bewoners en cliënten kunnen blijven genieten van boeken. 

  lees meer
 • Berichten voor Spectrum

  Het bestuur van Stichting Beleef Beilen heeft het idee opgevat om de oude toegangsborden die tot vorig jaar bij de toegangswegen van Beilen stonden, te plaatsen bij Spectrum. 

  lees meer
 • 5 mei bij Spectrum

  Bij Spectrum werd bevrijdingsdag dit jaar muzikaal omlijst met een andere twist… er kwam namelijk een doedelzakspeler een aantal liedjes ten gehore brengen. Erg leuk om te zien en te horen!

  lees meer
 • K(w)oningsdag bij Zorggroep Drenthe

  Helaas kon Koningsdag dit jaar niet gevierd worden zoals gebruikelijk. Gelukkig werd op onze locaties wel van alles georganiseerd om de dag een Koninklijk tintje te geven.

  lees meer
 • Meezingen met 't Schorre Keeltje in Spectrum

  In Spectrum is maandelijks een optreden van het vrijwilligerskoor genaamd 't Schorre Keeltje. Nu dit niet door kan gaan heeft de kleindochter van de accordeonist iets leuks bedacht.

  lees meer