Nieuws

Nieuws Spectrum

 • Bewoners van Spectrum proeven aan Jamaica

  Op vrijdag 16 augustus jl. werd in Beilen het jaarlijkse evenement Bourgondisch Beilen georganiseerd, met dit jaar als thema Jamaica. Speciaal voor de ouderen uit Beilen startte het culinaire evenement Bourgondisch Beilen op vrijdag iets eerder dan voor de andere bezoekers. De bewoners van onder andere Spectrum werden uitgenodigd om het evenement te bezoeken.

  lees meer
 • Zomerse sferen in Spectrum

  De jaarlijks terugkerende activiteit in Spectrum 'De Zomergroet' vond vorige week weer plaats in het Spectrum. De zomervakantie is bijna aan zijn einde en veel van onze bewoners krijgen regelmatig een kaart van de vakantiebestemming van hun familieleden.

  lees meer
 • Eerste editie Haring Party groot succes

  De eerste editie van de Haring Party in Spectrum was een groot succes. Maandag 27 juni jl. werd de eerste (drukbezochte) editie van de Haring Party georganiseerd. Er waren veel belangstellende bewoners aanwezig bij de ‘party’.

  lees meer
 • Thaise delegatie bezoekt locaties Spectrum en Mozaiek

  Een Thaise delegatie heeft 23 juni jl. de locaties Mozaiek en Spectrum van Zorggroep Drenthe bezocht.
  Thaise zorg aan gepensioneerde toeristen wordt geïnspireerd op Nederlandse, onderscheidende voorbeelden van zorg aan ouderen.

  lees meer
 • Pinkstermenu

  Tijdens de Pinksterdagen kunt u in Restaurant 'Bij de Buren' genieten van ons Pinkstermenu. Op sommige locaties wordt het menu op zondag 9 juni geserveerd bij andere op maandag 10 juni. Neem contact op met de locatie(s) voor meer informatie.

  lees meer
 • Buurtuurtje in Symphonie

  Vrijdag 3 mei jl. had Symphonie een buurtuurtje met kinderen uit het dorp van 0 tot met 5 jaar. De kinderen kwamen samen met hun ouders naar de Symphonie in Eelde.

  lees meer
 • Week van Zorg en Welzijn 2019 in Spectrum

  Tijdens de week van zorg en welzijn (van 11 t/m 16 maart) werden er in Spectrum verschillende leuke activiteiten georganiseerd. Op dinsdagmiddag werden de bewoners verrast met “jong grut”. Er kwamen deze middag verschillende jonge dieren op bezoek.

  lees meer
 • Terug in tijd met koffie en thee

  Wat beleef je prachtige gesprekken wanneer je de herinneringskoffer open doet en daar oude herkenbare blikken uit haalt. Naar aanleiding daarvan werd er afgelopen week een ouderwetse koffie en thee middag gerealiseerd in Spectrum.

  lees meer
 • Nationale complimentendag

  Vrijdag 1 maart was het Nationale complimentendag. Een mooie gelegenheid voor het uitdelen en ontvangen van complimenten. Bij De Wenning, Spectrum en de Amstel werd een complimentenboom opgetuigd, zo kregen alle complimenten een mooi plaatsje en kon iedereen ze lezen.

  lees meer
 • Bewoners Spectrum naar “Indoor Hartje Drenthe”

  Op vrijdagmiddag 18 januari zijn een aantal bewoners van Spectrum naar springconcours ‘Indoor Hartje Drenthe” in de manege in Beilen geweest. Het vervoer is mede mogelijk gemaakt door de bus van Zorggroep Drenthe en de Spectrum bus.

  lees meer