Nieuws

Nieuws Spectrum

 • Week van Zorg en Welzijn 2019 in Spectrum

  Tijdens de week van zorg en welzijn (van 11 t/m 16 maart) werden er in Spectrum verschillende leuke activiteiten georganiseerd. Op dinsdagmiddag werden de bewoners verrast met “jong grut”. Er kwamen deze middag verschillende jonge dieren op bezoek.

  lees meer
 • Terug in tijd met koffie en thee

  Wat beleef je prachtige gesprekken wanneer je de herinneringskoffer open doet en daar oude herkenbare blikken uit haalt. Naar aanleiding daarvan werd er afgelopen week een ouderwetse koffie en thee middag gerealiseerd in Spectrum.

  lees meer
 • Nationale complimentendag

  Vrijdag 1 maart was het Nationale complimentendag. Een mooie gelegenheid voor het uitdelen en ontvangen van complimenten. Bij De Wenning, Spectrum en de Amstel werd een complimentenboom opgetuigd, zo kregen alle complimenten een mooi plaatsje en kon iedereen ze lezen.

  lees meer
 • Bewoners Spectrum naar “Indoor Hartje Drenthe”

  Op vrijdagmiddag 18 januari zijn een aantal bewoners van Spectrum naar springconcours ‘Indoor Hartje Drenthe” in de manege in Beilen geweest. Het vervoer is mede mogelijk gemaakt door de bus van Zorggroep Drenthe en de Spectrum bus.

  lees meer
 • Bewegen met leerlingen van CS Vincent van Gogh

  Op donderdagmiddag 24 januari jl. kwamen een aantal leerlingen van CS Vincent van Gogh uit Beilen een beweegactiviteit doen met de bewoners van Spectrum.

  lees meer
 • Spectrum en Vijverhof inzamelpunt voedselbankactie RTV Drenthe

  Vandaag is de voedselbankactie van RTV Drenthe gestart!

  Van zaterdag 8 december tot vrijdag 14 december fungeren Spectrum in Beilen (Esweg 40) en De Vijverhof in Assen (Vredeveldseweg 75) als inzamelpunt voor deze actie.

  lees meer
 • Midwinterfair

  Op vrijdag 16 november 2018 werd er in de bibliotheek te Beilen een midwinterfair gehouden, deze werd georganiseerd vanuit het Welwozo samenwerkingsverband waarin wonen, welzijn en zorg elkaar ontmoeten.

  lees meer
 • Nagedachtenis in Spectrum

  Herinneren betekent zoiets als “in het geheugen terugroepen”, met naam en met verhalen en soms zelfs met geur en kleur.

  lees meer
 • Wijziging locatie 'Midwinter Vintage Fair'

  In samenwerking met Cosis, Altingerhof en De Hanse Hof organiseert woonzorgcentrum Spectrum op 16 november 2018 de allereerste Midwinter Vintage Fair in Beilen. De organisaties zijn aangesloten bij WelWoZo, een samenwerkingsverband waarin wonen, welzijn en zorg elkaar ontmoeten.

  lees meer
 • Diner voor mantelzorgers Welzijn Midden-Drenthe

  Het Contactpunt 'Mantelzorg Midden-Drenthe' heeft locatie Spectrum benaderd om een drie-gangen menu te bereiden voor 55 mantelzorgers van Welzijn Midden-Drenthe.

  lees meer