Nieuws & Activiteiten

Nieuws & Activiteiten Mozaiek

 • Opening tentoonstelling Johan Claassen en Dorien Melis

  Zondag 27 mei 2018 om 15.00 uur wordt de tentoonstelling ‘Objecten en schilderijen’ van Johan Claassen en Dorien Melis geopend in Mozaiek Zuidlaren. Wij nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

  lees meer
 • Vierdaagse zet jong en oud in beweging

  Maandag 14 mei startte een heel bijzondere wandelvierdaagse in Zuidlaren. Organisator ZGV(Zuidlaarder gymnastiek vereniging) bestaat dit jaar 100 jaar en dat is te merken. Samen met Woonzorgcentrum Mozaiek heeft ZGV een wandelvierdaagse voor jong en oud georganiseerd.

  lees meer
 • Reisgids: Voorjaarstocht

  Op woensdagmiddag 22 april jl. stond de voorjaarstocht uit de reisgids gepland. Vanuit verschillende locaties kwamen de reizigers naar Mozaiek in Zuidlaren, om de middag gezamenlijk te beginnen met koffie en thee. Rond half 3 zat iedereen in de grote bus, klaar voor vertrek.

  lees meer
 • Opening tentoonstelling Arjan Verschoor

  Zondag 6 mei 2018 om 15.00 uur wordt de tentoonstelling ‘Analogieën’ van fotograaf Arjan Verschoor geopend in Galerie Mozaiek Zuidlaren. Wij nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn. In februari van dit jaar heeft Arjan met zijn Victoriaanse Fotostudio twee portretsessies gehouden met bewoners van Mozaiek.

  lees meer
 • Opening vestiging Wereldwinkel in Mozaiek

  Sinds 1 februari 2018 heeft Wereldwinkel Zuidlaren een nieuw verkooppunt. Dit verkooppunt is gevestigd bij het woon(zorg)centrum Mozaiek, bij boodschappen ‘Bij de Buren’. De heer Henk Berends, wethouder van de gemeente Tynaarlo, heeft donderdag 8 maart jl. de Wereldwinkel officieel geopend.

  lees meer
 • Opening tentoonstelling: Saskia Boelsums

  Op zondag 18 maart 2018 om 15.00 uur wordt de tentoonstelling ‘Dutch Landscapes’ van Saskia Boelsums geopend in Mozaiek Zuidlaren. Wij nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn. In haar werk voelt Saskia zich sterk verbonden met de Hollandse traditie van landschapschilders.

  lees meer
 • 21 januari 2018 opening nieuwe tentoonstelling Galerie Mozaiek

  Op zondag 21 januari 2018 om 15.00 uur werd de tentoonstelling ‘Alles Anders’ van Guda Koster geopend in Galerie Mozaiek Zuidlaren. Met haar installaties, sculpturen en foto’s in ‘Alles Anders’ creëert Guda Koster surreële situaties, waarbij ze gebruik maakt van het menselijk lichaam,
  kleding en stoffen met diverse patronen.

  lees meer
 • Zilveren regen bij Zorggroep Drenthe

  Al jarenlang focust Zorggroep Drenthe zich naast gastvrijheid, op de kwaliteit van zorgverlening. Ze wil beter worden. Ieder jaar een beetje meer. Daarom worden de locaties van Zorggroep Drenthe jaarlijks geaudit door Prezo. In november haalde de Wenning het zilveren keurmerk in de zorg en deze week mocht Mozaiek zich daarbij aansluiten.

  lees meer
 • Blazersklas brengt bezoek aan Theater Mozaiek

  De Blazersklas van Muziekvereniging Erica Zuidlaren gaf op maandag 18 december een fantastisch optreden! Ze speelden een selectie kerstnummers, afgewisseld met eigen repertoire. 

   

  lees meer
 • Senioren Mozaiek dansen in voorstelling

  Herman heeft Parkinson en woont in verzorgingshuis Mozaiek in Zuidlaren. Zijn ziekte brengt beperkingen, maar dat weerhoudt Herman er niet van aan activiteiten mee te doen. Aan een voorstelling bijvoorbeeld.

  lees meer