Nieuws & Activiteiten

Nieuws & Activiteiten Amstelflat

 • Zomermarkt in De Amstel

  Vrijdag 5 juli jl. was het zover, de zomermarkt in De Amstel. Op de markt stonden meerdere verschillende kraampjes. De kraampjes werden muzikaal omlijst met muziek en enthousiaste medewerkers waren present.

  lees meer
 • Nationale complimentendag

  Vrijdag 1 maart was het Nationale complimentendag. Een mooie gelegenheid voor het uitdelen en ontvangen van complimenten. Bij De Wenning, Spectrum en de Amstel werd een complimentenboom opgetuigd, zo kregen alle complimenten een mooi plaatsje en kon iedereen ze lezen.

  lees meer
 • Dementiemonitor Alzheimer Nederland

  Mantelzorgers zijn onmisbaar in de zorg voor mensen met dementie. Alzheimer Nederland vindt het daarom belangrijk om te weten wat er leeft onder mantelzorgers. Zo kunnen zij beter opkomen voor hun belangen en voor de belangen van de mensen waar zij voor zorgen.

  lees meer
 • Walk & Talk Pittelo van start!

  Op initiatief van bewoners uit de wijk en SCW Pittelo is Vaart Welzijn begonnen met Walk & Talk Pittelo. Eens in de 2 weken zullen zij op de donderdagochtend een stukje gaan wandelen. Ze gaan wandelen door en in de buurt. Hierbij wordt er samengewerkt met Mooiland en Zorggroep Drenthe.

  lees meer
 • 7 oktober 2016 - Open Huis in de Amstel

  In het kader van de dag van de ouderen zetten wij, i.s.m. Mooiland, onze deuren open en verwelkomen wij u graag op: Vrijdag 7 oktober 2016 van 10.00 – 16.00 uur

  Een uitgelezen kans om als nieuwe cliënt, familie, (aankomend) mantelzorger, vrijwilliger of buurtbewoner kennis te maken met De Amstel en zelf de gastvrije sfeer te ervaren.

  lees meer